Paul Wormer is een ervaren en inspirerende spreker en workshopleider. Zijn medische én bedrijfskundige achtergrond staan garant voor levendige en goed onderbouwde presentaties en bijdragen. Daarbij communiceer ik graag intensief met het publiek.

Thema’s waar ik thuis in ben zijn: trends in de zorg, werk, inspiratie en vitaliteit, samenwerking tussen professionals (in de zorg), leiderschap, motiveren en inspiratie, creativiteit en ondernemerschap.

Als dagvoorzitter maak ik uw bijeenkomst tot een levendige en interactieve bijeenkomst, waar inhoud en inspiratie samen op gaan.

Een ervaring:
Joke Driessen, Projectleider CVA-ketenzorg, Elkerliek Ziekenhuis Helmond: Ik vond Paul Wormer al vanaf de eerste voorbereiding betrokken op de inhoud en proces van het symposium met een scherp oog voor het belang van de opdrachtgevers.
In de zaal merkte ik dat de professionals herkenning voelden in zijn achtergrond en daardoor beter loskwamen. De sfeer was betrokken en ontspannen: een feestje! Knap hoe hij zich weet te verbinden met wat er leeft en hoe hij ongemakkelijke vragen voor het voetlicht weet te brengen.

Neem gerust contact op!